Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herakleitos pseudofragment no 11


den som lyckas svälja tegelstenen hel
och ingenting annat än hela tegelstenen

ska lägga fundamentet för den ointagliga borg
där inte ens det blekaste ljus
kan lysa genom en krank eftertanke

 




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-04 12:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Keith Maniac från Guatemala kunde enligt egen utsago få tegelstenar att somna.
Programledaren uppmanade således Keith att utföra undret på tegelstenen man skaffat till studion.
"Det går inte", kommenterade Keith.
"Varför?", undrade programledaren.
"Den sover redan!", svarade Keith.


2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet