Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förvandla inte ditt barn till ett monster

 

Mitt första steg som ett barn i livet

Var ostabilt

 

Min andra steg i livet som ett barn i livet

Var ännu mer ostabilt

 

Och den ledde till den ostabila människan JAG

Och den skapade den ostabila förvirrade Naji

 

Min pappa var så duktig som ett kalifat på att knulla

Sexton barn i magen och nio som blev kvar i livet

 

Jag är äldst i de nio barn

Mitt liv var som en slav till mina föräldrar, syskon

 

Min pappa var aldrig en riktigt pappa till hans egna barn

Utan han var en pappa till hans elva syskon

 

Han offrade hans barns liv för hans syskons skull 

Han valde syskorna inför hans egna barn

 

Nu brinner pappan i GUDS helvete liksom mamman!

Och DU!

 

Skaffa ALDRIG barn om DU bär ingen kärlek  åt de 

Skaffa INGA barn och känn sig fri från barn 

 

Skaffa INTE alls regnbågebarn!

Skaffa inga barn om du skäms över ingen kallar dig PAPPA!

 

DU BÄR SKULDEN resten av livet över det du gjort!

Du man/kvinna tänker ENDAST på SEX

 

VAD HÄNDER SEN?????

VAD HÄNDER SEN?????

 

DU DEMOKRATI!

DU som HAR demokratin som din fasta religion!

 

Alla jordens religioner nekar och krigar mot din demokrati

Alla jordens ideologier ser på demokratin som TERRORIST/HOT!

 

Den enda som INTE ser verkligheten. Sanningen och LJUSET

ÄR en DEMOKRAT!

 

Gör INTE av ERA BARN till  IS terrorister 

Regenbågar, misslyckade, arga och kärlekslös 

 

En demokrats krav är detsamma med IS KRAV!

Dåd åt de som nekar demokratin och sin stora bror IS




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2021-04-12 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP