Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April

Blir inte som jag vill
April april april
Saknar värme




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-13 14:48



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
snart maj.
2021-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt Haiku om tiden som är!
2021-04-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul diktat! Visst är april en lurig månad.
2021-04-13

  Öknens Ros VIP
April är en lurig månad.
2021-04-13

  ULJO
Denna luriga månad.
2021-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP