Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rabota betyder arbete på ryska


Robotar som rabotar

 

Artur är min artificiella personliga assistent. Honom fick jag på köpet när jag flyttade in i min seniorlägenhet på  Svalnäsvägen 34. Personlig och personlig, men det är smidigt att kunna ha med honom överallt, jag behöver bara trycka med pekfingret två gånger mot tummen och han dyker upp som ett hologram. Artur håller koll på att jag äter rätt, sover tillräckligt mycket, motionerar regelbundet och allt sånt som man behöver i vardagen. Han ser till att maten levereras hem, räkningar betalas, kläderna tvättas, lägenheten städas. Han ordnar så att min förarlösa bil är servad, tankad och ren. Han hjälper mig med att hitta nån att dejta, han svarar på mejl och sms åt mig, skriver inlägg på Facebook, lägger ut bilder på sociala medier åt mig, väljer vilka filmer och serier jag ska titta på, ser till att jag inte missar sporthändelser osv osv...

Ja, man kan undra vad jag gör på dagarna eftersom jag har så mycket tid nu som jag förr i tiden la på att utföra alla dessa vardagssyslor. Jag gör allt det som jag då inte hade tid med. Ingenting. 




Prosa (Fabel/Saga) av Onomatoprofet VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-15 14:23



Bookmark and Share


    snöö
Jag vill inte detta! Men tror att i framtiden kommer detta delvis bli sant. Bra text, som även skrämmer!
2021-04-24

  Staffan Nilsson

Min Artur skriver den här kommentaren!

2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP