Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåväl...

Nåväl så långt så gott...

Ålderdomen blir fin

Den blir full av harmoni och frid

Med gott sällskap och sol

vid Medelhavets strand

hand i hand.

BOHEMEN

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-04-17 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP