Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det ljusnar

En len vind
genomsöker skogen

Ännu vilar ljuset
stilla

Bara aningen om
en solig morgon än
I ljus pastell mellan
träden

Snart ska
tallarnas stammar
strykas med rödguld
av varsam hand

Och morgonen
väckas till liv
av fågelsång
och människors röster

Nära och på håll

Innan det ljusnar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-18 05:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Innan det ljusnar
kan det vara den
allra vackraste
stunden på dagen
så man borde oftare
ta sig i kragen och
bättre studera just
de där behagen...
2021-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om en tidig morgon!
2021-04-19

    Lena Staaf VIP
Fin stämningsbild med morgonkänsla..
2021-04-18

  alicja lappalainen VIP
en stund fångad av ord
2021-04-18

  Rafmagn VIP
Vackert och lyriskt!
2021-04-18

  Kungskobran VIP
Ljuden när morgonen gryr både på landet och i stad är något speciellt
Fint skildrat.
2021-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP