Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan 1 och 10

Att vilja riva så hårt på skinnet,
att man gräver ner till skelettet.

Att vilja trycka ihop käkarna så hårt,
att tänderna trycks tillbaka ner i tandköttet.

Att vilja köra in naglarna så hårt i huden,
att köttet fastnar under naglarna.

Det är min smärta.

En nia eller tia kanske en läkare hade tyckt.
Jag menar att det bara är en vanlig jävla dag.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-19 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP