Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skicka cigg

I kårridoren går mest dom som inte har cigaretter kvar att röka. dom andra ligger i sängen och tittar på teve med fjärrkontroll. Dom är väl inte dumma i huvet heller

Alla har en säng och ett handfat, ibland en spegel. Ja fick täcke och kudde men inga cigg. Det är inte gratis sa dom. vet ja väl sa ja.

Första dan fick ja sockerkaka och medicin och nya kläder. Dom trodde ja skulle trivas. Dom hade fel. ja trivs aldrig här. Ingen är snäll. alla väggar är vita och rummen luktar konstigt.

Det finns inga tavlor här. det är tydligen farligt för nåra. inte mej. Men vi får måla själva och sätta upp med tejp om vi vill. Men det blir fult. vi är inga konstnärer.

Så det var lite om hur ja har det. Ni kan skicka cigaretter eller pengar eller godis Inte frukt eller tidningar. Ja gillar mest choklad men det smälter nog. Alla cigg går bra.




Övriga genrer av Bera Ahasja
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-10 11:15



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
…skicka gärna en brud åsså, men en sån får ju inte plats i kuvertet :-)
2021-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Bera Ahasja
Bera Ahasja