Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåt med pasta

Ensamt hjärta
tackar nej till kuk
men tar gärna lite middag

Vad som helst med pasta går bra




Fri vers av Bera Ahasja
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-06 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bera Ahasja
Bera Ahasja