Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är som våren

Ett sidenstycke i vinden
dansar och virvlar över fälten
rycks och slits åt motsatta håll

Lyckan och friheten är vävd med smärta

En grodd i vårvarm jord
pressar upp och öppnar sina första blad
bränns av den ovant starka solen

Att sluta växa hade varit värre




Fri vers av Vintervarg
Läst 117 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-22 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg