Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundratusen

Smärtan medburen
den fula besten delad
så bräcklig den är

natten utmanad
hundratusen värmeljus
hundratusen vi

säg mig sanningen
en smula gift som motgift
så orkar jag nog




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-22 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP