Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sjunga ute blev dagens medicin

Ah, idag sjöng jag ute i sol och frisk vind. Det blev en stark medicin det!

Jag sjöng från en utescen i lilla Vänersborg

Sen tog jag tåget till Trollhättan

där jag sjöng på den stora boulevarden Kungsgatan

Men bara en stund, ty vinden blev för kall till slut.

Nu är jag tillfredställd i hela mig.

Sången är min medicin!!!  

BOHEMEN

 

 

 

 




Prosa av bohemen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-23 21:01



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sjung av hjärtat sjung
Både gammal och ung
Sjunga är livet
Det är ju givet
Sången ädla känslor föder
Sjung då systrar och bröder!
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP