Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårpoesi2021


träd ved värme

du växer för att dö
blommar för att så ett frö
ger dig våren du ser mig kort
blomma du lilla höstblomma allt i färg du ge
kort du ses var år du sakta blomma ut ger din sista suck

skimra du visa dig lev dö så vi som lever gör




Skapa | Skriva av Steff...
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-24 23:46



Bookmark and Share


    Steff...
Tack så fina kommentarer
2021-05-03

    Steff...
Tack så fina kommentarer
2021-05-03

  helenita VIP
Åh, bra.
2021-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
visdom i poetisk form!
2021-04-25

  Kungskobran VIP
Så fint
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Steff...