Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserar

Under ett ögonblick
Strömmar fukten
Likt en elektrisk
chockvåg
Genom lem
Till annan
Okontrollerbart


Pupiller vidgas
Pulserar

Läppar säras
Trycket släpps
Fritt




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-25 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t