Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårkärlek

Årstider kommer och går
Men vårkärleken består
Älskar våren




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-26 18:09



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ja, alla så älskar vi våren
2021-04-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om den älskansvärda våren!
2021-04-27

  ULJO
Våren är kärlekens tid. Vilken vacker blombukett
2021-04-27

  Marita Ohlquist VIP
En underbar årstid, den bästa tycker jag.
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP