Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är






när
himlen
klarnar
jag
saknar
dig
som mest

då flyger
tärnan ut
över havet
och jag
går de
vingtysta
stegen




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-27 14:04



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint!
2021-04-30

  Den filosofiske poeten VIP
Inspirerad:

dörren slås igen
av vingslaget

2021-04-30

  Sparvögat VIP
Så vackra ord...
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo