Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dödstalen skolböckerna noga avsiktligt missade


Flugfestivalen i Gulag



Ingen slog rekordet men antalet
döda flugor var alltid lägre än oss
ändå, dom levde liksom bättre






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-27 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP