Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Tillbaka blick-

Minns min ungdom och hur den var då
Droger, kriminalitet det var bara så

Alla dessa svek som jag lovat min mor
Men jag älskar dig vad du än tror

Snorta lite tjacket så man fick upp snacket
Sen blev det sprutan man stog på sista rutan

Vaksam men irriterad, laddad som en nia
Vi levde under drogen, vi var aldrig fria

Livet i porten, ja vintrarna var kalla
Vi höll oss varma, men vissa av oss skulle falla

Vi var unga, vi ägde världen, vi var riktigt där
Saknar min vän, jag vet du lever i misär

Minns den här tiden, vissa fick friden
Tänker på dom fallna Richard, Johan, Passa och så många fler..
.. knäpper mina händer och ber

Vad dom än säger så var ni mycket mer
Vet att ni ser, när änglar kommer ner




Bunden vers av FAttar dU
Läst 309 gånger
Publicerad 2021-04-30 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU