Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkets strävan



Språket uppträder som problemet
som endast med språk kan lösas.
En fiende som med samma medel
ska besegras.
Alltid och överallt
ett uppträdande av språk.

Poesi är språkets strävan
att uppträda naket.
Att träda ur sina försvar.
Kvar är, om poesin lyckas,
problemet och lösningen
som ingetdera handlar om språk.




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-30 22:11



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
Försvar med vässad blyertspenna,
vapenlös som enda vapen.
2021-05-01

  Kungskobran VIP
Att med få ord uttrycka mycket.
Som i din dikt
2021-05-01
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor