Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa sig

Visa inte upp dig, visa dig
det handlar väl om mod?
Att våga visa sig för någon annan,
som att blotta sig.
Att ådagalägga sina tankar
och sluta gömma sig
bakom sina egna formuleringar.




Prosa av emmapetters
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-03 09:52



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Bra skrivet om två olika sätt att skriva. Vackra kulisser, är till syvende och sist ej mer än just det.
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

emmapetters