Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlar mig


när solen plötsligt gick upp
och du låg där med dina brunbrända armar
om mitt liv

Försökte verkligen känna efter




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-07-23 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn