Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Ångest-

Ångesten är här
Nu kommer alla besvär
Den känslan bara tär

Säger jag mår bra
Fast jag bara ljuger
För allt bara suger

Vill inte vakna
Vad ska jag sakna

Saknar ruset
Sätter täcket över huvet
Fan nu kommer suget

Svetten bara rinner
Jag tar lite piller
Ångesten försvinner

Nä nu får det va
Nu ska jag vinna varje dag

Han hälsar på dig igen
Kommer knappt ur min säng

Vakna nätter, ångest och skit
Dämpar det med att dricka sprit

Kasstar i mig mera piller
Somnar med en massa flimmer
Ångesten försvinner
Men kommer tillbaks och vinner

FAttar dU




Bunden vers (Rim) av FAttar dU
Läst 178 gånger
Publicerad 2021-05-03 12:09



Bookmark and Share


  helenita VIP
Känner med dig.
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU