Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhöjd vila


Vilar i en förnöjsam glädje
trotsade regn och trötthet
samvarade med älskad vän

omgivna av
färgsprakande vackerhet
upplyftande upplysta
blommor och träd

Närvaron i mig
sjuder av liv
vet att
allt är bara till låns




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-03 16:14



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Låter härligt
2021-05-05

  Blomma-Stjärna VIP
hjärtekram och gladtack

poesi som förmedlar innerlig vänskap och färggrant blomstrande liv och ett stråk av medvetenhet om att livet vi fått är till låns!
2021-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att ta vara på och glädjas av gemenskapen med andra, för det är som du skriver - allt är bara till låns!
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP