Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Tänk att sommaren står

runt dörren,

lurar och bjuder dig ut

Brisen fläktar sakta

där sandkornen virvlar

Trädet blottar sin rot

i sargad sandskog

 

Gistna stugor får en städning

och bjuds ut för Coronapriser

Sommarbarnen längtar kollo

Nu räknas semesterkassan om

till husdrömmarbudget

Vad annars?

 

Och själv räknar jag dagarna

till gränsen öppnar igen

och familjen kan få en kram

 




Fri vers av Linil VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-05-04 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP