Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröra

Tänk
jag vill vara nära dig
men inte beröra
Låta min blick sväva
över dig
Var inte rädd
för min blick
Den vill bara beröra
dig
Som vinden berör dig

Du ger mig lugn
när jag insuper
ditt anlete
Näsvingens rundning
kindens upphöjning
läppar kring munnen
och erfarenhetens fåror
i din hud

När jag ser dig
berör du mig,
lyfter mig
Du kan stilla mitt sinne
när känslorna svallar
Och likväl kan du
oroa mig
När dina tårar rinner
munnen böjs krokig
Och jag hjälplöst ser på

Var inte rädd
för min blick
Den vill bara beröra
dig
Som vinden berör dig




Fri vers av Linil VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-04 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP