Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv utan mening

Tiden är som en inställd bomb
en bomb som dödar
en själ som fräts sönder
Allt det fina man söker
äts upp av hundarna
Man betraktas som pissdynga
en mes och psykopat
en att skratta åt
en att fimpa på
Söker man glädjen hos någon
lyssnar ingen
bara om dom är emot mig
Att aldrig bli tagen på allvar
Smärtan föder djupa sår
Tiden är ett tomrum
Ett liv utan kärna
Ingen uppskattar mig på djupet
Ingen fyller mitt hjärta med livslöst
Ingen öppnar porten för mig
för dom har redan stängt den
innan jag ens knackat på
Alla är välkomna
men jag får stå utanför
För dom andra leker livet
medan jag står här utanför och fryser
Vad har jag gjort?
Är jag så hämsk?
Varför får jag inte var med
när tåget rullar?
Tiden fyller mitt hjärta med sorg
Den tar död på mig
Man tappar linjen från verkligheten
Alla tider om drömmar har blekts
Allt känns som ett hån
jag vet
Folk vill att man ska va ball
men ingen förstår mitt problem
Jag har aldrig haft någon tjej
Livet är hårt
Vem bryr sig om en bruten själ
Jag har blivit förintad och söndertrampad
Tiden är som en tidsinställd bomb
Ett liv utan kärna och mening
men vem bryr sig om en bruten själ
en själ som fräts sönder

Björn Samuelsson - juni 1996




Fri vers av Björn Samuelsson
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-04 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Samuelsson
Björn Samuelsson