Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet är bättre än sagan


Kärlek bortom dimensioner

Du tänder min själs eld,
ger mig hopp,
ger mig ro.
Det jag inte trodde var möjligt,
är nu min verklighet.

En kärlek bortom dimensioner
ser jag i dina ögon
när våra blickar möts.
Ett igenkännande
där våra själar så många gånger
dansat ömsint med varandra
i liv efter liv.

Hjärtat svämmar över
av lycka,
av glädje,
nu när du är här igen.

Du, min eviga kärlek.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-05 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP