Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inkongruens


Vår stad har ändrat bild
Människor har ändrat sin
Respekt gentemot varandra
Alla är samma där hemma
Men annars någon annan
Känner igen det själv
Vad skulle jag vara annars
Inkongruens med den sanna
Bilden av sitt egna
Låt den aldrig ramla
Inte heller korsas
Vart skulle vi då hamna




Fri vers av whyludde
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-08 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

whyludde
whyludde