Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekund/sekundär stund


Lycklig för en sekund
Nästa blir alltid mycket
Ångest för allt jag gjort
Kan vara minsta stycket
Det jag sagt blir stort
Samma dag går alltför fort
Förmågan att ändra tid
Frågan kvarstår
Klädd i andra motiv
Jag har bara skavsår




Fri vers av whyludde
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-23 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

whyludde
whyludde