Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar att vara världsbunden


det är så svårt för mig
ber inte om sympati
för jag behöver denna svårheten
drivs av denna svårheten
älskar med denna svårheten
kvävs av denna småheten
äts av denna språkdieten.




Fri vers av whyludde
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-17 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

whyludde
whyludde