Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett sällan, eller nog aldrig helt utrett förlopp kallat döden


Förlisningen av ett skepp fullt av sinnen



hur mörkt det måste bli innan
alla sinnen slutar se vet inte många


hörseln lär vara sist att överge
sitt sjunkande skepp,
ner under ytan av våra sinnens
ömtåliga ytspänning

På sin bottenlösa färd ner genom
djupare djup, mörkare mörker,
mot allt tystare tystnader






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-09 22:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gropen är kall och sval
den blir mitt sista val
2021-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP