Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född i kärlek

Jag trodde jag var
en ängel
född i kärlek och godhet

jag sa:
så ska jag aldrig göra

nu är jag där





Övriga genrer av aPorcupine
Läst 653 gånger
Publicerad 2006-07-24 00:16



Bookmark and Share


    Fallingforyou
Vilken ball dikt, kort men ändå så bra!
2007-03-27

    eva m h
Ingen av oss är mer än människa och vi gör fel och misstag allesammans!!
2007-03-10

  coffe
skön som fan. berör mig c
2006-11-16

  Daniel lindqvist
en riktig fullsatt text som skänker en efter tanke...,mycket bra!!!
2006-11-09

    Joulia
Super bra! :)
2006-10-15

  alx
nå, vi är mänskliga.
visst tror man exakt man vet hur man ska agera vissa situationer.
så mkt lättare sagt än gjort.
inte förrän man sj e där förstår man precis hur det är,
och även om man har tankar om hur man borde agera
förstår man att det itne funkar så lätt. insikt......

(: ja känner iaf igen d där :P
bra dikt
2006-10-15

    Naemi
På minner om den andra dikten jag kommenterade. "Född i kärlek" är bra, men den andra är grym!
2006-10-11

  Neal
Jättebra !
2006-09-21

  Fantastic
Klockrent!

Vem är inte där...
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine