Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvisaren

Följ ditt hjärta
sa alla till henne

som om hjärtat
kunde promenera
och visa vägen

Det sitter för fan fast i kroppen
ville hon skrika

det gjorde hon aldrig



istället nickade hon
och höll med
det var nog det bästa

- att följa det enda organ
som aldrig vågar stanna
i rädsla för att dö

det var nog det bästa
ändå





Fri vers av aPorcupine
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-05 21:56



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Tragikomisk sanning!! och om att göra det bästa möjliga av den där svarta dödsångesten...
Vad jag gillar den så typiska Ylva-tonen du har!! :)
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine