Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan inandning och utandning



samla dig
samla tankarna
samla allt det som svävar

om än bara för en stund
låt nu vara nu
och var nöjd med det




Fri vers av aPorcupine
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-06 16:33



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
NU som meningen? Vi luras av våra tidsaspekter, men det enda vissa är just NU. Framtiden är projiceringar av vad vi vet, förflutet bara minnen av NU.
Så "Mellan inandning och utandning" är en bra rubrik för ett förhållningssätt.

2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine