Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var i alla fall väldigt enkelt att ta sig upp i luften





men någonstans försöker jag

landa


i att jag inte behöver
göra något jag inte vill




hela historien blir dock så himla komplicerad

när landningsbanan inte syns i livsdimman
radiokontakten med verkligheten knastrar
och piloten bredvid mig gått på toa

är det så konstigt att jag överväger kraschlandning?









Fri vers av aPorcupine
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-08 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine