Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att söka förklara verkligheten för andra människor än mig själv, åtminstone mitt eget sätt att se och min egen verklighet.


Dagens förklarade ord 2021 05 14





Batteridäck
-
skulle kunna vara en sådan där eldriven bautabil
där även hjulen går på energi.
Men istället är det när trummisen har tagit semester
och 'en gång jag seglar i hamn', tar i så det sjunger om det...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-14 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP