Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vackert det är

I de trädgårdar
där barn får gå på tå
växer mest ogräs.

Så vackert det är
barnet som finner sig själv
och inte dig själv.

Öppna portarna
släpp dem ut på grönbete
de kommer åter.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-14 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP