Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suggestion

För att beskriva det
Behövs ord vi inte har
Aldrig haft
Inte verkliga i denna värld

Som att fylla lungorna med gift
Och manna på samma gång

En känsla så djup
Som den djupaste bas
Och ögon så lysande intensiva
Som att falla
Och famna på samma gång
En väg som är bred
Inte smal
För varje förvirrat steg
Finns stöd
Stöttning
Möte
Och total uppfyllelse

Uppfylld av det fantastiska
Rusande omvälvande varma

Ser hur tider passerar
Epoker
Tidsåldrar
Igen igen
Men min blick är neutral
Stickande läppar




Fri vers av Uråldrig
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-05-14 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig