Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

Om mig
Inte om dig
Lite om mig
Mest om dig

Vi döljs
Båda
Bakom våra
Attribut
Men båda dras
Som myror
Till socker
Till varandra
Som violin
I crescendo
Ser jag dig
I färger
Trummor och trumpeter
Bygger upp
Du är fin
I din glans
Och musiken
Försätter
Betraktaren
I trans
Min blick
Tom och blank
När jag betraktar dig
Försöker finna fattning
Skoja bort
Går inte

Dina ögon
Jag glömmer inte dina ögon
Vattendroppar från ditt hår

Och dina ögon




Fri vers av Uråldrig
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-14 23:09



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket vacker dikt, som jag tolkar som en kärleksdikt!
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig