Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja våren

 

 

I vinterns mörker och kyla
kände jag mig gammal och trött
tänkte ofta på åren som flytt

i vårens värme och ljus
blev åldern bara siffror
känner mig som ung på nytt

Efter en lång och tråkig tid
av hämmande passivitet
som kändes evighetslång

har jag återfått arbetslusten
kreativitet och skaparglädje
har nya projekt på gång




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2021-05-17 10:21



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Wow
vilken
POWER!

Tack!
2021-05-20

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt, ingen vårtrötthet här inte.
2021-05-19

  Maj-Lis VIP
Vackert om våren
2021-05-18

  Susen VIP
Vårens medicin för själen. Fint skrivet
2021-05-18

  lila fjäderblomman VIP
Härligt!
2021-05-18

  Eva Langrath VIP
Vårens undergörande effekt.
2021-05-18

  Klara Ord VIP
Vårens härliga effekt fint beskriven!
2021-05-18

  Eva Helene VIP
Positiv energi här, så fint!
2021-05-18

    Drömfabriken
Våren väcker världen ur vinterns vila!
2021-05-18

  M.Eta
Låter positivt!
2021-05-18

  Peter G VIP
vilken fin och uppmuntrande dikt!

Våren är sannerligen en förunderlig tid som väcka slumrande livsandar till liv igen!
2021-05-17

    Lena Staaf VIP
Härlig energi i din dikt!
2021-05-17

  Kungskobran VIP
Höljet var ju knoppen hela vintern. ?Vad är det för nytt, som tär och spränger? 
.........
2021-05-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart skriftat om den älskansvärda våren, som skapar liv och lust!
2021-05-17

  överlevaren VIP
Härliga vårkänslor som ger kraft!
2021-05-17

  limerick
Härlig vårpoesi, yipeeeee!
2021-05-17

  Niliboy
Ja, så är det nu leker våren i sinnet igen!
2021-05-17

  Olof Lagerhorn VIP
Fint återgivet hur våren kan ge oss
ny kraft och energi.
2021-05-17

  ULJO
Våren ger oss kraft och energi
2021-05-17

  Feliaxel VIP
Vårsolen ger nya krafter
Kram
2021-05-17

  Öknens Ros VIP
Ljusets tid ger ny kraft , det slumrande vaknar till liv.
2021-05-17

  Sparvögat VIP
Vårens ljus och värme öppnar nya dörrar som du så fint tecknar med dina ord...
2021-05-17

  Maria Sundelin VIP
Skönt att du känner så
Kramar
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP