Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och du svarade med hatblickar

 

Jag sade så

Och,

Du svarade med… vadå?

 

Jag säger så

Och,

Du svarar med vadå?

 

Jag öskar att du förstå

Att du har öppet sinne som långt kan gå

Att du verkligen förstå

 

Att man är en skapelse och inte en skapare

Att man ser på livet från många vinklar

Att man ville vara den man själv vill

 

Och,

Du svarade med

Hatfulla blickar!

 

Vadå?

Vadå?

Vadå?

 

Våra åsikter krokas med varande

Och det beror på…

Att någon av oss har svårt att förstå

 

Ljuset når de som söker till ljuset




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-05-17 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP