Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skilda världar går jag och min själ

 

Och,

Du sade någonting

Som jag kunde inte förstå

 

Jag!

Är

En dum människa och har svårt att förstå dig

 

Och,

Du sade något annat

Som var svårt för mig att förstå

 

Jag!

Är

I ungdomens fas och ej kan tänka klart

 

Och,

Du säger något på nytt för mig

Som jag har verkligen svårt att förstå

 

Jag!

Är

För gammal att förstå vad du menar

 

Jag har gått ur tiden!

Du min själ

Du min dröm

 

Jag var INTE värt som en levande människa

Jag är inte värd som en död människa

Jag duger inte för någonting

 

Du valde en fel person/kropp du min själ

Och för allas skull

Vi måste gå skilda världar

 

Jag är gammal och du är bara evig ung!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-05-17 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP