Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

jag har liksom en dimma
mina svävande poler
fängslar det som komma skall

en mörknad själ så förtvivlat lätt
i tung tung lust
och avklätt

jag har ett sätt
som öppnar fält

en lek har jag
och himlen
nålas högt









Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-30 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP