Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag

jag ser mot himlen, det är sjukt, och ber
ber till alla gudar i världen att du ska lämna mig
på en bädd
tätt intill
att jag vaknar en morgon med speglingar av din blick
en arm runt min sorg och längtan
ändå
bara för att
jag behöver dig

men idag
skärmen öppnas doftlöst
du säger att vi pratat hela natten
det är inte sant
och att det går an
går an?

jag har ett liv att leva, gud, med dig
slickar de sista dropparna av ditt fuktiga hjärta
innan allt knyter sig
jag är visst lika urskillningslös som ett barn

du gråter instängt
jag anar
gråter när du hör min kropps sälta ropa

förstå att natten glider oss ur händerna L
och bara du kan segla den i hamn
och alla färger som glimtar i det mörka
är dina och mina
och ljuset
ljuset! Lars




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-18 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP