Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bättre utan hämnd

 

Bättre utan,

 

Fru

Barn

Familj

 

Mycket bättre utan,

 

Syskon

Släktingar

Vänner

 

Och ännu mer bättre utan,

 

Liv

Själ

Mål

 

Och mera bättre blir det utan,

 

Hjärta

Känsla

Kärlek

 

Och det är mycket bättre utan,

 

Hemland

Rötter

Historia

 

Säker mycket bättre för en text av mig utan,

 

Läsning

Applåd

Kommentar

 

Då står man helt ensam

Och kämpar för sin existens

Utan några konflikter med någon ideologi/religion etc.




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2021-05-18 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP