Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar för stillheten

 

Ro!

Ro!

Ro!

 

Min själ i det oändliga universum

 

Ro!

Ro!

Ro!

 

Min dröm i den oändliga galaxen

 

Ro!

Ro!

Ro!

 

Mina andetaget i den oändliga horisonten

 

Klappa vingarna och flyg!

Klappa vingarna och flyg!

Klappa vingarna och flyg!

 

Mina drömmar i den vackra blåa himmelen

 

Ro!

Ro!

Ro!

 

Min kärlek i den osynliga vinden

 

Ro!

Ro!

Ro!

 

Min Anda i den eviga döden

 

DÖDEN!

DÖDEN!

DÖDEN!

 

Är allas stilla hem!

                                                                                                                                                     




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2021-05-19 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP