Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sörjande drömmar

 

Sörjande drömmar,

Vilar i fred i min famn

Och somnar

 

Sörjande tider,

Skär i mitt hjärta

Och blöder

 

Sörjande minnen,

Hugger i mitt huvud

Och brinner

 

Sörjande leende,

Vilar på mina läppar

Tysta dör och försvinner

 

Sörjande barnet inom mig

Vilar i min famn

Skriker och djupt gråter

 

Sörjande du min själ

Vilar i min famn

Och dunster




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2021-05-20 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP