Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gapet mellan mig och mig själv

 

Mellan mig och mig själv

Finns det,

 

En mörkt rum

En tom rum

 

En tyst rum

En bortglömt rum

 

Där kryper jag

Där delar jag med ensamheten min sorg

 

Mumlar!

Bubblar!

 

Varför så många låsta rum har min själ?

Varför så ensam känner jag mig?

 

Tänker i hemligheten!

Tänker öppet!

 

Om någon tänker på mig?

Om någon saknar mig?

 

Gapet mellan mig och min själ

Bara växer och växer




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2021-05-20 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP