Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärret

Kringskuret av dis under tidig morgon. Gudagivet blir det ett alster framfört utan människohand. Bärare av sin egen verklighet, med förgänglighet i sitt bihang. Dolt för en upptagen människovärld sjunger det sin egen sång, en kravlös melodi som bjuder upp till dans. Tar hela mitt vardande med sig i förvandling. Gäckande och raljerande över vår intighet sluter den rytmiskt sin cirkel. Blickar skämtsamt ner på vår flärd, balanserande på ett knivsegg, på randen till utplåning.




Fri vers (Fri form) av natureprovide
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-20 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

natureprovide