Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Gustav Dalén, AGA fyrens skapares ledord! Detta märke bär jag på mitt rockslag!


En märklig tid....

 

Som genom ett trollslag försvann några av våra vanligaste sjukdomar under de senaste 15 månaderna samtidigt som SCB rapporter pekar på en underdödlighet under samma tid bland Sveriges befolkning jämfört med tidigare års statistik.

 

Jag som är mycket skeptisk till att forskare manipulerar medvetet med människans gener och DNA har tagit ställning, jag litar på mitt eget immunförsvar, ett försvar som måste få utvecklas på egen hand på det sätt som det alltid gjort.

 

Jag är stolt över att kunna säga att jag nu fått en släng av hederlig gammaldags förkylning med traditionella influensasymptom, jag känner hur mitt immunförsvar arbetar stenhårt med att oskadliggöra bakterierna på egen hand, den klarar det.

 

I denna märkliga och uppskrämda tid så tror väldigt många människor att man kan försäkra sig mot skador olyckor och själva livet genom falsk trygghet, tyvärr finns det inga genvägar som garanterar hälsa och trygghet, lita istället på naturmetoden för kroppen lurar oss inte men falska penningstinna yttre krafter försöker däremot göra det!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kensy65 VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-21 01:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tyvärr hjälper inte en aldrig så positiv inställning mot att 'behandlas eller dö', om det ens finns ett val där. Exempelvis andnöd, cancer/kräfta, hjärnblödning och så vidare. Där är ofta en operation eller medicin nödvändig, annars går det ju även bra att ställa alla handikappade mot en vägg och brassa på. Frågan är väl vad som händer om 'brassaren' själv blir handikappad, tar den sitt eget liv då?
2021-07-15

  Chawa VIP
En klart lysande brandfackla som jag tackar varmt för! Det går inte att göra ordens innebörd tydligare, men som sagt - man kan ju endast leda hästen till vattnet...

Heja naturmetoden, kroppen och immunförsvaret!!!
2021-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att vara optimist eller pessimist.
Realist passar mig bättre.
2021-05-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vad du säger är det mest intelligenta resonemanget jag har läst på länge.
Hjärtligaste gratulationer.
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP